ingen rubrik tack

Igår var det ollistisdag. Ollistisdag är inte lika kul då man är chaufför, men jag tror det var mest musiken som var sämre den här gången. Men nog hade vi roligt i alla fall. Där var otroligt många kända ansikten, och kanske det var bland annat det som gjorde att det kanske int va lika roligt som senast. Det blev som för mycket bekanta.
Idag ska jag färga håret. Roten och nya slingor. Det lilla blonda som finns i mig skall alltså från själen till håret. Skoj.
Det är en jobbfri dag idag. Mycket skönt mycket skönt.

USA?

Sarah kanske far till USA nästa år. Jag vill också, men börjar mer och mer fundera på att jag kanske är för ung? Och ska jag då studera eller vara au pair. Om jag är au pair får jag typ lite studier "på köpet", för man måste studera om man är au pair. Men om jag far o studerar utan att vara au pair så är det kanske lite friare och jag behöver inte ta hand om några barn. Jobba är ju också ett alternativ, men då far typ alla pengar jag tjänar i flygbiljetter etc..så kanske det inte lönar sig?. Beslutsångest har jag i alla fall, för jag VILL ju till USA, men det betyder att jag är borta hemifrån 1helt år och kommer jag att klara det?
Oh, vad ska jag göra?

störande kunder och frissa

Altså vet ni vad! Jag fick frissa tid till onsdag fast jag inte trodde jag sku få. Mamma (ja jag vet, men jag sov så ja kunde int ringa) ringde runt till min frissa och hennes frissa imorse o frågade efter frissatid till onsdag. Hade de det? NEJ! Attans, men så tänkte jag att jag far o frågar då ja far in till stan. Så jag traskade in i en frissa i stan och vet ni, jag fick tid till osndag! Wuhuuu nu ska utväxten bort och blåndare ska håret bli. Jeij!
Jag förstår mig inte riktit på kunderna ibland. Varför vill man ha nånting i BÅDE cellofan OCH vanligt paket? Ja tycker cellofan är mycket snyggare. Nå i alla fall. Och varför går int presentpåse som blir 100 gånger snyggare istället för presentpapper!?? Och varför ska kunden säga hur JAG som jobbat där nu i några veckor och vet hur man paketerar säga hur man ska paketera???? Jag trodde ja sko få hepuli. Nåja, Jessica W kan bevittna att kärringen var störande. Det värsta av allt var att det inte var en gammal tant utan en ganska ung flicka. ARGH!

Janina och Jessica


Har varit med Jeba och Janina ikväll. Vi hade fast hur roligt som helst, och vi sko säkert ha kunna sutti och skratta resten av kvällen. Men har man jobb imorgon så har man, attans. Och jag gjorde annars just 2 gånger saker man inte ska göra. Man ska inte börja med Och efter punkt eller komma, men de gjorde jag u alla fall.

Nu löper katterna amok i Sarahs rum o ja ska bärja fara o sova. Gonatt.

god jul ska man inte säga nå mer.

Lugn kväll efter gårdagens stohejj. Har varit otroligt skönt, för imoron börjar jobbet igen. Men jag skall inte klaga, klirr i kassan är alltid bra. Men då folk talar om pulkka och sånt på FB blir man nog lite mer sugen på att vara ute och göra det, än att stå i kassan och önska alla en god jul. Nej just ja, årets jul har ju redan farit. Va är det nu man ska säga till kunderna, "hyvää päivänjatkoa"? och hur säger man det på svenska? "god fortsättning på dagen"? Äh, det låter mesigt, jag får komponera ihop nått eget. Hur sko de låta med: "akta dig för rulltrappan!". Äh, nu är humorn på botten, bäst att gå o sova.

julannandag


Igår var vi ut med Malin, Jessica, Mia och Ida B. Vi hade faktist helt sjukt roligt! Och aija, att Ollis har bättre musik än fone. Stämningen var på TOPP! Tack tjejer!

Idag har de tittats på Harry Potter, och så har vi varit ut o köra en sväng.

Jag skulle så hårt vila se Avatar. Sarah och appap har sett den och de rekomendera den. Nån annan som har sett den? Läste på FB att folk sku på den ikväll..

Juldag

Idag är det juldagen vilket betyder att vi ska ut. Ollis lär det väl bli.
Nu ska jag föna håret med min nya fön och sedan ska jag locka håret med mina nya värmerullar.

Alltid är det inte så enkelt att översätta, ibland kan det gå fel.

I halpa hallis reklam stod det såhär:
Joulupukin puku
Dräkt av julgubbe
Ja, så kan det gå.
Jag hade i alla fall roligt åt det.

så otroligt ledsen

Världen är en orättvis plats. Sku vila hitta en mening med allt, men det är svårt.
RIP älskade Titioo <3
Jag lovar vi tar bra hand om dina ungar.

Snabb genomgång av veckoslutet


Har inte skrivit på ett bra tag, men har haft så mycket dehär veckoslutet så har bara inte hunnit.
Fredag: Mommo och moffa
Lördag: Julkyrka med skolan, jobb och föddisfest/förfest + utgång med kompisarna. Ja, dom är nog bara för underbara! Tack ti alla er!
Söndag: Släkten på besök och även här ett stort tack!

Idag har jag varit på jobb, så nu e jag helt slut. Klapparna är oköpte och jag blir stressad på Sarah för hon bara sover och vi borde fixa de sista julklapparna. Morr.

Förövrigt är Titioo sjuk, och det är inte alls roligt. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon klarar sig. För  hon är allt annat är frisk :(

Största wuhuuuu

Ännu större wuuhuuu idag! Klarade uppkööööörningen!!!!

wuhuu

Jag klarade teoriprovet idag! Wuuhuu!!
Mina underbara vänner sjöng till mig i skolan. Jag blev röd som en tomat, som vanligt. Tack snälla ni !

16 december

Igår sa jag : "Ja tror det aldrig har synts gräs på min födelsedag"
Idag tar jag det tillbaka, för tydligen har vädergudarna lyssnat på mig, för vi har fast huuuur mycket snö som helst. Tack ska ni ha!

Ja, o så fyller jag ju 18 idag :)

1 dag kvar

wuhuu, vet ni vad? Jag fyller 18 imorgon. Wuuhuu!
Idag har jag jobbat från 15-20. Tungt att stå en hel dag men det har nog varit roligt.
Vi hadde innebandyturnering idag i skolan. Dålig på innebandy som jag är var jag INT med. Men ja heja glatt då laget spela. Tyvärr räckte de int riktit till en seger mot ettorna men int kan man någo, dom tog det alldeles för på blodigt allvar.
Och på tal om blod så har ja lite blodigt finger.
Imoron blir de jobb igen.

Hoppas du blir bättre snart!


KRYA PÅ DIG ANNU!!

Stackarn ligger på sjukhus med mononucleos.

All kärlek till dig!

Nähäpp, int då.


Imorgon börjar jag jobba. Sarah sa att julstämningen finns på Pentik. Jag hoppas det!

Jag vet inte riktit vad jag ska skriva. Blev mittiallt tom i huvudet fast jag hade så mycket att berätta för en stund sedan. Jahapp, så kan de gå.

Dethär ösnkar jag mig till julklapp


Pengar!


En bil!

En ny fön!

Varma rullar att locka håret med!

Manikyr

Massage

En mixer :D

En stereo

Thomas Sabo Armband

Resa till New York

Den senaste HP DVDn

Ja, nu är dom inte riktit i viktighets ordning, och märkena på stuffet behöver heller inte stämma, men dethär var i stort sett hela listan ;) Inte alls orimligt, vadå ?


Musikalen är över


ÄNTLIGEN!! Musikalen avklarad. Tjitjing liksom! Så jävla skönt! Fastän det har varit tungt och jobbigt så har de nog vari jäkla roligt i alla fall. Jag måste nog tillägna min klass 3CM lite kärlek. För vi e nog jävla bra! Och ganska bad också. Undra hur många gånger vi har fått utskällningar?
Förvörigt är vi sista 3CM nånsin.

Imorgon är det måndag vilket betyder att det bara e en vecka kvar av skolan. Så himla skönt, men tyvärr är inte skoluppg. desto mindre. Prov på torsdag och för att inte tala om teoriprovet jag kommer skriva under veckan. Undra hur de går?

Men nu borde jag nog pysa i säng om jag ska orka med inkommande vecka. För skola är inte ända jag kommer göra. På tisdag börjar jag ju jobba också!

Nästa år kommer vara händelserikt

Varför far allti tåg så underliga tider? 9.22, 10.06 osv. varför inte 9.20 eller 10.10?
Sarah får mig på bra humör. Vi planerar nästa år!
Då alla e ute o festar e jag som omyndig hemma o rullar tummar. Men de blev int en sån dålig kväll i alla fall. Facebook är en och kanske den enda kamraten i nöd och lust!

lockigt hår

Vet in vad som är pinsamt? Då man stiger på bussen och busskortet funkar inte. Man provar och provar o inget funkar, sedan tar busschauffören kortet och provar, tittar på det och utbrister HÖGT så hela bussen hör. "Men dethär e ju inget busskort, de här e ju bibbakortet" och sedan skrattar han hånfullt och får hela bussen med på noterna.
Ja, dethär hände inte idag. Det var för ganska länge sedan, men samma sak tänkte hända då jag tog fram visa electronkortet...somtur hann jag märka det före, så ingen skada skedd.
Mac:ar har några negativa sidor. Men bara nårga. En sak är att det tar ibland en evighet att öppna vissa internet-sidor som inte tar länge på en "vanlig" dator, en annan sak är att då jag skriver ett blogginlägg med stycken, blir det bara en ända lång text som är jobbig att läsa. Bu!

jag jag jag

Jag är trött. Jag skall fara och sova. Jag kommer somna snabbt. Jag är på bra humör.
hihihihahhahahahhoho

andra föreställnigen

Det är jätte tungt. Man är heeelt slut. Men det är nog roligt för det.
Idag var altså vår andra föreställning. Andra föreställningen brukar allti gå sämst. Idag gick den inte så bra. Men publiken var tyvärr ganska lejm så de berodde mest på det. Låtarna gick bra. Så de va bra. Jessica och Malin borde slippa gratis varje gång, för de höjer stämningen enormt!
En vecka kvar nu då!

premiär

Sådär. Nu har vi haft premiär och det var helt awesome. Publiken var så jääävla bra så alla blev taggade. Så de gick superduper. Efter premiären for vi ti Fransmanni o åt. Vi tänkte fara ut men alla höll på att somna så ingen orka till sist, ja eller några orka, men int dom föståndiga. Skämt å sido, eller hur nu det skrivs.
I alla fall e jag på bra humör, men jag har nog inte varit såhär trött på länge. Hela skoldagen höll jag på att somna, fick knappt opp ögonen. Så nu ska jag o tota. Gonatt.

verkligheten kommer ikapp mig


Oh, ni vet då man har så mycket så man inte vet ar man skall börja? Så mycket har inte jag, men det känns så. Jag har struntat i skolan dom senaste dagarna och nu kommer tyvärr verkligheten i kapp. Men så mycket har jag faktist inte samlat på mig ännu, så månne inte jag klarar av det.

Idag hade vi genrep hela dagen. Först en gång utan pubilk och sedan en gång med. Publiken på genrepet var inte så bra, men de brukar dom aldrig vara på genrepet. Däremot brukar premiärpubliken vara huippu så de hoppas jag på! vinkkivinkki

Jag är trött och borde ta och börja med skolarbeten.. men jag ska brara...

Sånhäna bilder har man roligast åt själv


92 år


Idag fyller Finland 92 år. Gratulerar!
Vi hade musikalövning. Ingen kommentar.

Julfesten igår va rolig. Vi hade vikingamiddag, så vi drack från stålkoppar, åt med händerna kött, potatis och sås och shottade vikingablod. Torkade sedan av händerna på  bordskamraten och munnen i bordsduken. SKITKUL att nångong få GRISA påriktit!

Grease lightning på julfest får alla på G

Igår var jag och Ida och dansade på en julfest. Det gick bra och folket där var tillräckligt fulla för att tycka att vi var jättttte duktiga. Men nåja, det är vi ju så de var ju ingen överaskning ;)
Vi körde vår österrike-dans och en grease inspirerad dans som alla sku vara med i och dansa, dom hade nämligen 50-tals tema. I alla fall så var det roligt och trots att Ida hade feber så var hon också på G.
Ikväll blir det jobb-julfest. Så denhär gången ska jag inte uppträda.
Nu så småningom ska jag pysa iväg på stan med mamma.

Hans och greta...nej nej nej


Våra kattungar e troligtvis en pojke och en flicka. Den gula är en pojke och den gråa en flicka.
Mamma tycker dom ska heta
Hans och Greta.
Det tycker inte jag.

wäääääää


ÄÄH!! Jag vet inte var jag skall börja. Är fortfarande i extas, Backstreet boys var så JÄVLA bra!

Igår bar det altså av för mig och Malin till Helsingfors. 9.22 for tåget från Vasa. Ca 10 före 2 var vi i Helsingfors, vi checkade in på hotellet och slängde oss i sängarna en stund. Sedan for vi till stan och åt. Trötta som vi var, var bra-humorn på minussidan, men det är ju mycket roligare. Sedan gick vi en stund på stan o sen for vi tillbaka till hotellet. Tog en powernap på 15 minuter och började sedan traska iväg till tåget. Köpte biljett till Böle, dumma som vi var förstod vi inte riktit hur man skulle göra med biljetten och vilket tåg man skulle hoppa på, men fram kom vi i alla fall efter ett samtal till Ansku, som försökte förklara att det nog bara var att hoppa på tåget till riihimäki. Utanför hartwall arenan väntade vi i ungefär 45 min, och utanför narikkan i kanske 15 min, sedan väntade vi för att slippa in till själva arenan, sedan väntade vi på att klockan sku bli åtta. Då började BSB's DJ spela och alla blev ännu mer på G. Sedan slutade han spela och då väntade vi på självaste BSB, och några minuter efter 9 gällde det. OCH DET VAR GRYMT! Jag var så glad så jag visste inte hur jag sku vara. Men keikkan var helt helt helt jävla bra. Vi hoppade o skrek som dom galnaste fansen, och tillochmed Brian tyckte att vi var loud! ääääh. Nåja, det går inte att förklara feelisen, och allt väntande var sååå värt det!

Jag lägger in bilder istället, det är enklare än att förklara.
Kanske kommer det klipp från telefonen också om jag får in dem:)


Backstreet boys imorgon!!!wäää, smått stressad!


Imorgon bär det av till Helsingfors och det är BACKSTREET BOYS som gäller med MALIN! Det kommer bli så jääävla bra!

Nu är jag trött som en stövel och tom i huvudet så jag skall nog inte ta och skriva nåmer på dethär inlägget.


ALLTID normal!

RSS 2.0