adjö!


Nu kära barn, har jag äntligen flyttat. Inte hemifrån tyvärr ännu, men till papper.fi. Så ni hittar mej från och med nu på:
www.satu.papper.fi


Imoron kommer Sarah hem :)

Idag ska ja fara tidigt i säng. Hur ska jag annars orka vara vaken imorgon då jag börjar jobba halv 9....OCH SARAH KOMMER HEM PÅ KVÄLLEN!!!! woopwoopwoop!!!! Överlycklig Satu!!!!!


19 december

Igår fick jag äntligen träffa Jani. Int mycke kvar av hans mili nåmer nu. Vi hade en skön filmkväll tisammans. Fick ett underbart fint hjärta till min Thomas Sabo av honom ti föddis.


Fick av mina kusiner ett jätte fint smyckesskrin och 3 söta fotoramar.Idag har vi haft Kipinäs julfest, så denhär dagens har spenderats tillmestadels på Vaasan Kaupunginteatteri. Klockan 9 hade vi genrep och kl 14:30, 16:30 och 19 hade vi föreställningar. Varje föreställning var slutsåld.


17 december

Hör på Lady Gagas boysboysboys! Nice låt, den svänger ju ;D fast nog har jag ju veta det förr, tror tillome ja har kommentera den i ett annat inlägg.

Har inte så mycket på hjärta faktist. Blir väl Ollis ikväll en stund. Annars börjar jag jobba kl 8 imoron så de blir nog ingen lång natt för min del. Men bättre det än ingenting...

Ja kan int fatta att Sarah kommer hem om 4 dagar (det är nu ni hör några glädjetjut i bakgrunden, ni får fantisera själva hur dom låter).
Jag saknar henne så mycket så tårna håller på att domna bort!


Imorgon efter jobbet blir det att rusa till träningar som håller på en timme, och efter det får jag träffa Janibunny (parentes 1: Han kommer döda mej för att jag skrev det där på nete, förlåt!) (parentes: 2 Du kan Jani tänka att jag tittar på dej me mina hundvalpsögon så kanske du lämnar mej vid liv:)) woopwoop!

Nej nu ska ja börja fixa mej för kvällen, sitter fortfarande med jobbtröjan på. Hups!16 december, 8 dagar till jul, 0 dagar till min födelsedag, woop!


Detta är en varningstext. Detta inlägg kommer att handla om bara mig. Bilderna innehåller till 99% bara mitt tryne. Så om det är någon som är allergisk mot mig, vänligen skrolla snabbt neråt lr läs någon annans blogg.
NÅJAA nu börjar de!

Rubrik:
Satus förändring.Dehä foto e taget nån vecka efter jag hade fyllt 18,


Januari

Februari

AprilMaj

Maj

Juni

Juni

Juli

Augusti

September

September

September

Oktober

November

December

Igår

Har jag ändrats? syns det att jag är ett år äldre? har jag fått rynkor?? va?va? 

15 december

Jag tänkte jag sku fara ut och fota idag, men det blev inte riktit till någå. Alldeles för kallt för mina stackars fingrar och alldeles för grått väder för mej.

Såå...istället nöjde jag mej med de typiska jag-har-just-fått-en-systemkamera-bilderna :)choco


Idag har jag gått på stan
Varit på sång
Gått på stan med Jebo
Varit på dans
...och ätit choklad.

De har blivit lite mycke choklad på sista tiden...men vad kan man då de närmar sig jul!!
Jag kanske, men bara kanske(!!!) börjar godisstrejka efter nyår. Det beror på om Jani får mej övertalad för ja tyckte han nämnde att om han tänker göra de(vilket han kommer att göra om han int failar) så måste jag också göra de för de e orättvist (lr nånting dit åt) om jag får äta godis men inte han.
Huh det blev en lång mening. Själv föll jag av kälken (aka meningen) efter första kanske. tror ingen orkade läsa igenom det där.

Snart kommer dehär bli en kiva blogg med bilder, men först måste jag lära mej ta dem så tar nog ett tag ännu!

kamerakamerasystemkamera

har ääääntligen fått min kamera!
Woopwoop.

Imoron är jag ledig så imoron ska ja ut o fota!

Har varit på jobb hela dagen. Och nu är jag hungrig. (intresseklubben antecknar)


Fick brev på posten idag. Från Sverige. Gulliga Ida hade skicka ett grattiskort och en liten chokladplatta till mig. Jag blev ungefär lika glad som då ett litet barn öppnar paket på julafton! :) Om int ännu gladare !

katt

Ibland sku de vara ganska skönt att vara katt...


hairspray


Jag tog ledigt idag. Onödigt att fara på en timme som jag ändå inte förstår nånting av eller e intresserad av eller bryr mej om eller...Ja, anti-hanken kanske ni märker?

Så istället gjorde jag nånting nyttigt och bestämde mig för att köpa lite julklappar så nu är 2½/jag-vet-inte-hur-många skaffade. Jee! Hade värsta flytet.

Imorgon är den välförtjänade fredagen här igen. Bra de!


IDA TILL RIKSDAGEN


Har varit hos Ida ikväll. Hon ställer upp i riksdagsvale! Så nu tkr jag att alla ska like'a  Ida Ahlbom -SFP på facebook!


Fullproppad
dag från morgon till kväll. Men morgondagen är inte lika farlig. Så imoron ska ja o fortsätta köpa julklappar. 1/vet-inte-hur-många avklarade.

ledig dag!


Ledig dag idag! Inge skola, inge jobb, bara dans på kvällen. Det här betyder "köpa julklapppar- tajm"! Det ända problemet är att jag inte riktit vet vad jag ska köpa åt folk. Men det är ju en bisak. Viktigaste är att jag faktist har TÄNKT köpa julklappar idag om de blir av vet ja inte, men jag är på god väg iaf. 


Igår var det ju självständighetsdag...

RSS 2.0