gonatt nu!

Sommaren är ju alldeles underbar. De e ju så ljuvligt när solen skiner o de e ljust långt in på natten. MEN NÄR MAN VILL OCH SOVA I TID FÖR ATT ORKA PÅ JOBB DAGEN EFTER SKU DE GÄRNA FÅ VARA MÖRKT!!!
Gonatt kl 23.30...solen har inte gått och lagt sig ännu (för dem som inte förstod de redan).
en random bild från Albuen i Danmark. Tagen förra sommaren.

Sola eller inte sola?


Jag funderar på att fara ut och sola. Ni vet, för att hålla kvar brunan (läs. bronan, tänkte ifall nån fick för sig att läsa de som bruuunan så e de int rätt) (: Det enda problemet är att de e så sjuttons kallt där ute. Inte i solen då, där e de kanske 23 grader. Men de blåser ju från skuggan!2 dagar kvar o sen kommer Jani hem från Bulgarien, tjoho!

ESC låtar

O bara för att jag alltid gillar några eurovisonlåtar så ska ja nu lägga upp mina favoriter. Tysklands bidrag kom redan men här kommer ännu Rysslands, Azerbadjands (hur sjutton skrivs de??!) och Rumäniens.
Fast ja blev nog lite störd på domhä två. Hon va allmänt störande och han äcklig...Men iallafall =)

ja, o sen tyckte jag nog lite om Storbritanniens också (kanske mest för att han var lite smygsöt) fast han sjöng falskt i finalen.

detta fält måste fyllas i

Tyskland vann ESC, ja visste de. Super låt!Vet ni vad jag /(mamma) har lyckats med. (vi är smarta individer båda två). Vi/Jag har lyckats döda 3 rosor på max 4 timmar. HUR lyckas man döda rosor??? och ännu till på bara några timmar. Jag tycker det nästan är skickligt! Fast synd såklart...dom är ju fina..

Eurovisionen och all (svensk) drama kring den...

NEJ NU JÄDRAR! ska ja ta o bli lite aktivare. Ja e ju lika tråkig som..ja, nå ja kom int på nå smart att skriva men iaf. Fast ja gillar int att skriva "Idag har jag" -inlägg så ja tar o skippar de.
Istället tänker ja kommentera blogg.se´s startsida. Som vi alla vet åkte ju Sverige ut ur ESC (HAHA SUCKERS!! (jo, ja vet att Finland gjorde de också, men de var ju förväntat, somvanligt)). Detta tar svenskarna ganska hårt (full förståelse, schlager e ju liksom er grej).  Nå, iaf. Nån kommenterade eller sa (mitt minne är inte på topp just nu) att svenskarna kommer ändå hitta på ett sätt att vinna (eller ens vara med i finalen) ESC, antingen är de nån fd svensk som sjunger lr så e de nån svensk's kusin ELLER som jag just läste på startsidan "Sverige tävlar i eurovision finalen". Ja, tydligen så e Robert Wells o tävlar för Vitryssland. Inte nog me de, så finns de hela 5 andra länder som också har svenskt blod inblandat i final-bidragen.
Om nån av dessa 6 länder som har tydligen nånting med Sverige att göra vinner, så kommer helt klart aftonbladet och expressen se de som en vinst för Sverige. Ja, o fritt fram, om de får er att känna er bättre. Om däremot ingen av dessa 6 länder vinner ESC, så har jag bara en liten kommentar till Sverige...BUUURN!

Int hadd ja nå annat på hjärtat. Själv hejar jag på Tyskland. Helt klart bästa låten!

Blondivarning!


Idag har jag sprungit på stan me mamma. Vi blev fast för fortkörning av en kamera (int då vi sprang på stan då, utan när vi körde från stenhaga ti centrum, hu lyckas man?).  Mamma trodde de blixtra o undra varför hon inte hörde nån åska. OCH NI KALLAR MEJ BLONDI?!

Turkpåburk


Nåja, så var man hemkommen från Turkiet. HUIPPU resa, med underbart sällskap. Slutet av resan blev kanske inte riktit som planerat, men annars va de så jävla bra!
Nu ska ja ta o ladda opp bilder :)
Turkiet på lördag


IMORGON SMÄLLER DET! Jag o Malin far till helsingfors imorgon 9.22. Så fast vi far ti Turkiet först på lördag så börjar resan redan imorgon. JAG ÄR TAGGAD!!!

spritbank


Idag har vi varit och växlat pengar med Malin. Turkiska lira. De första Malin sa då vi steg in i Nordea va "altså grejen e den att här luktar sprit". Faktist!! De lukta så jäkla mycke sprit i banken så de va int klokt. Va gör dom dä kassatanterna riktit när dom int har nå kunder?!

cokisberoende?

Vet ni va som e  lite sådär småhemskt. Då man har köpt en cokis, o vet att den e iskall o god..o så glömmer man den på jobbet o håkar just efter att man har låst dörrarna till butiken o ha börja gå iväg att den står där i kylskåpet o väntar på att bli uppdrucken. De rivs en liten bit från mitt hjärta varje gång ja tänker på min cokis som står ensam o övergiven i Pentik. Men ja kommer o hämtar dej imorgon baby, jag lovar!

sits


Ibland får man lust att banka lite vett i huvu på vissa kunder. Man kommer int in i en butiken 3 minuter före di ska stänga. O sen blir man heller int sur om dom säger att dom stänger. För den i kassan vill också hem nångon! Ja, eller på sits! :)
Igår hade vi sits me alla övis abin. Det var helt lyckat! Allt utom wrapsen då kanske. Men annars!


då man pratar me Jani i telefon så kan man helt bra göra annat på samma gång... :)

knäpp satu


Hahah, altså ja e kanske lite knäpp. Ja hitta en knapp var man kunde laga en video med webcammen..så ja ha sutti o banda in då ja gör massa grimaser o gosar med katten. Jag tror jag har roligast åt de själv :)


lång dag.


Idag har jag varit 6h me Jessica på stan.
Träffat Malin i nån timme o likaså Jani.
Sen kom jag hem o blev mittiallt deppig, men så såg ja denhär videobloggen
och blev på mycket bättre humör!

12 dagar!


Om 12 dagar bär det av mot varmare breddgrader. Wäää!!
Och Ellanpellan far imorogon till china och blir en chinagirl!

Bilder i mängder, för en gångs skull.Eftersom jag är usel på att ladda upp bilder, så tar jag o visar lite bilder från 2008/2009 och 2010 som fanns i arkivet. Enjoy!Jag o Mallan var till stockis i november 2008.


Jag gick FSG's dansledarutbildning och fick träffa Annika Sjöö på hösten 2008.

2009

Twilight och Robert Pattinson boomen. Jepp, ja va med!

Världens bästa Nadja försvann i Januari 2009.

Satu, Malin och Ida var till Hemavan. Underbart!

Satu och Elin var på sin första hockeymatch. Glada tjejer, ja tror sport vann dendär gången :)

Jag läste alla twilightböcker som en dåre. O tydligen var jag fast i någonslags cokis-period.

Fashionweekend i April 2009. Annu modellade, jag dansade. Efteråt bar de av till Sky som underårig.Krog är väl alltid roligt när man int har åldern inne ? :)

Teater-diplom togs av Jessica Soffan och Satu.

Jag fick mina älskade raybans av en snäll tjej i Sverige :)

Titioo var liten och söt.

Maj i skolan spenderades ute o solen.

De blev sommar och jag klippte pannluggen rak. Syns int så jätte bra på bilden, men så var fallet i alla fall.

Jag och Ida spenderade 2 veckor ute i Europa. Bland det bästa jag nånsin har gjort. Här pajar vi hästar i Danmark.

Bregenz, Österrike. Jävla bra breakdansare och jag. Haha, bästa dagen på hela resan!

I augusti träffades blondina och jag i Tammerfors. Underbara Maltatytöt.
Marta bestämde sig för att flytta tillbaka till Finland. Mycket glad Satu.

Jag var ut och fotade Titioo i augusti/september. Hon hade växt lite under sommaren.

Världens vackraste.

Satusta tuli blondi.

Abi-året började, här var en av våra temadagar. 80's. Världens bästa Jessicor på bild.

Vi var på världens hemskaste resa till Polen. Denhär dagen var ännu bra, dagen efter var längsta dagen i hela mitt liv.

Titioo hade lite roligt  me grannfrassen, och vi fick två underbara kattungar trots missfallen med 2 ungar några veckor tidigare

Rasmus och Siiri

Jag och Malin gjorde en nostalgi-trip till Helsingfors för att höra på BSB.

Glad Satu och glad (världen bästa)Malin på BSB-keikka. Vi var lyckliga som bara vad.

Backstreet Boys! AH, dom var så jävla bra!!!

Satu fyllde 18!

2010

Siiri och Rasmus växte i rasande fart.

Abina var på en hurja Abikryssning. Ida, Jessica och Satu dagen efter allt partajande. Men de va bara uuten nousuun eller hur jeba?

Nu blev bilderna lite fel väg. Satu och Jebapeba.

Söta Mia och Ida!

Söta Ellanpellan och Mallan.

jahapp, såsånt. Ja har altså int laga upp nå nya bilder sen februari. Nu skämms jag nog lite. Jag hoppas på en förbättring

Turkiet


Om 2 veckor är jag och Malin i Turkiet. Fan va ja längtar! Det kommer bli helt underbart skönt. Fatta värme! Tillskillnad från dethär gråa och våta Vasa.


bild tagen från google.

Ja, o glada vappen!

RSS 2.0