iphone 4 och starwars

och nu är min baby beställd!! Iphone4 baby.. man beställer ju int vanliga babysar precis..höhö, int iaf från sonera.
Har tittat på star wars episod 1. Ah, man blir så in i di!

IPHONE 4


JAG SKA HA EN IPHONE 4. Jepp, de ska jag. Säg vad ni vill, imoron ja ska fixa de. Jess! Hur länge har jag vila ha en? FAST HUR LÄNGE SOM HELST. Så ja ska ta o pigga upp stackars mig (ja, man får tycka synd om sig själv ibland och nu gör jag det, säg vad ni vill!!!) och köpa en sån. WUHUU livet ler...pga av en telefon (annars är jag ju sjuk, så just nu ler inte livet sådär jätte hårt.) Ja, och nog finns det ju andra saker som piggar upp en också..som t.ex. ett inlägg neråt :)
O tro nu inte att jag är en otacksam jävel som bara blir glad av materiella ting. Men erkänn, om ni ha vila ha nånting jätte länge, o sen inser ni att ni trolitvis kommer att få de, så nog blir man ju GLAD!
O ja e aningen sur på denhär världen som har kommit på en så fjantig sjukdom som mononucleos. KOM IGEN!!!
Men somsagt, ja va ju på bra humör!


öst


Jag ligger hemma i min ensamhet och är sjuk. Ingen vill träffa mej för alla är rädda att bli smittade. Helt som om ja sku vara en äcklig fågel eller råtta. Nåja, iaf. Sen får jag ett meddelande, och en timme senare kommer sötaste jeejessica (jepp, hon har själv döpt sig till det i min telefon) med en underbart god örtmorotssoppa. Men det bästa av allt var att se henne. Hon är guldvärd!


glass o kall blåbärssoppa.


Fast jag absolut hatar att vara sjuk...så finns de en bra grej, o de e att jag får äta hur mycket glass jag vill. För de kyler ner halsen. Så jag kommer leva på glass o blåbärssoppa nu tills jag kan svälja något annat än vätska.

mononukleos.


Jag har mononukleos. A.K.A  pusutauti eller körtelfeber. Jag föredrar körtelfeber. För precis som Ida så bra uttryckte sig, så låter de som om man sku vara en grotesk pussgurka om man har pusutauti. Därför föredrar jag mononukleos eller körtelfeber.
Nåja, nu vet ni di. Int undra på att jag har ont i halsen då jag har vita fläckar i halsen. Sjukledig resten av veckan.

ÅSKA

Igår kväll tänkte jag: varför får alla andra uppleva åska, men inte jag.
Inatt har de tydligen varit ett jääkla åskväder. Jag sov!
Så ni vädergudar som hörde min tanke, försök nu ens pricka tiden så att jag är vaken!!!

dålig dag


Att börja dagen med en sjuhelvetes halsont är inget att rekomendera. Att sedan få höra att resten av familjen åker iväg till åbo ikväll och lämnar mej i sundom ensam i över ett dygn hjälper  inte riktit på traven för att bli på bättre humör. De har altså bara gått neråt idag. Att senare inse att faktist ALLA är nån annan stans än i Vasa just denhär dagen och kvällen, gjorde mig på ännu sämre humör.
Nå, hela dagen har inte varit dålig. Jag var med Ida på förmiddagen, och tur det, för annars skulle jag nog ha gått under totalt.
Tänk va mycket ett telefonsamtal kan göra endå. Jani ringde och piggade upp mig när det var som värst. Han är guldvärd!
Och när man är ensam, så börjar man sakna allt o alla, och då blir allt bara mycke värre.

tänk att tillochmed jag, som annars är en så glad typ, också har dåliga dagar. såhär låg katterna o sov för en stund sedan. nu är dom hur vilda som helst. Tänk att två katter också kan få en på bättre humör!

jobbjobbjobb


Vet ni, de enda jag har gjort i juli, de är att jobba. Så känns de i alla fall. Jag vaknar, ja far ti jobbet, jag kommer hem o går o sover. Visst, man tjänar ju pengar, men de sku ju vara trevligt att ha tid över till annat. De har jag knappt.

jag sprängs, o syrran gapskrattar.


Jag o Sarah låg i soffan o titta på tv. Mittiallt slumrar Sarah till..nå int nå märkvärdit me de. Men sen skrattar hon till i sömnen. Så ja vänder mej om o väcker henne o frågar "sover du?". Hon flumma nånting, o sen berätta ja att de va lite lustigt att hon skratta i sömnen. "Jå ja drömde om dej" svara Sarah. Okej, de e ju positivt om man skrattar åt mig i sömnen tänkte jag. Men så var inte fallet. Såhär gick drömmen till.
"Vi va på torge o sku köpa jordgubbar, sen mittiallt hördes de poff och då sprängdes du. Men de va int sådä hårt, utan bara poff." efter att hon berättat dedär, börja hon gapskratta...hon ligger fortfarande i soffan o skrattar (ÅT ATT JAG SPRÄNGDES I HENNES DRÖM, SHYSST!).
:)

clap your hands


Hörde super låt på radion. Här kommer den!

grattis !

vaknade 0650 idag. Så tidigt har jag inte vaknat sen...sen..FEBRUARI. Herregud. Men vad gör man inte för att vara på jobb kl 8.
Jani fyller år i dag. Grattis !
fick mina studentfoton idag. Kanske jag lägger upp en bild senare av dem...vem vet.


jordgubbscheescake


Ah, jag och Sarah har bakat jordgubbscheescake. Men nu ska den vara 4 timmar i frysen...attans. Men den kommer säkert bli heeeelt gudomligt god!
O så prata jag me Jani i telefon för en timme sen. Han e i milin. For in i måndags. De sku kuna bli nästa helg så han sku komma hem...med lite tur, så ser den ut sådär om några timmar.. :)


sådä mycke hår har han int på huvu just nu...

biltaket

BTW så glömde jag plånboken på biltaket i lördags. De ringde en snäll tant som sa hon hade hittat den utanför prisma..o att den är röd , ja ba " jå, den e min". Pucko, de e klart den e min då hon ringer till mig o berättar om de. Mitt ID fans ju där. Jag hade int ens märkt att den var borta. hehe ;)

sommar

Janina skicka lite bilder från då ja va me henne i torsdags. så nu tänker ja laga opp några.


Janinas bilder!

Janina

GRATTTTIIIIIIS JANINA PÅÅ 18 ÅRS DAGEN !!!! <3

torsdag


Ja ska, ja lovar, men int nu!
Jag blev utmanad av jae att skriva 6 saker om mig själv som folk int vet om...men nu e de så att ja snart ska träffa jae o då har ja int tid att sitta o komma på sånt. Vet int alla allting om mej redan!??  höh höh.. usch vilken jobbig attityd..ja har int den påriktit..men de ploppar fram ibland då ja e trött.

Ikväll blir de att sitta o chilla på bryggan tror jag. Igen. Imoron är jag ledig. Fint! för jani kommer hem :)


Regina


Ja sku vila ti ruisrock nästa helg. Regina Spektor kommre dit! Henne vill jag se. Tyvärr har man int möjlihet till de...:/
Men här kommer ändå lite Regina Spektor relaterat!
http://www.myspace.com/reginaspektor
 
okej...jag tänkte lägga dom bästa låtarna hit, men de finns så många så ta o sök på Regina Spektor på fast youtube istället. :)

tråkit inlägg.

Jag är jätte dålig på att uppdatera.
Igår var det släktträff. Träffade hela tjocka släkten från pappas sida. Vi är 21 kusiner. Den äldsta e 44 och den yngsta 13. Själv är jag andra till yngst.

Idag har hela familjen luggi på gården och sola. Solen själv är inte på plats hela tiden. Men varmt e de för de.

Jag borde lägga in foton från min kamera på datorn. Men de är för fint väder för att vara inne nu.


billden är från förra sommaren.

RSS 2.0