Sarahs glädje tjut


Idag var jag o kolla psykkaresultaten i skolan. Sarah kom med. Det var nolo. Hon krama mej o prata med jätte hög röst. Ja kände mig jätte liten. Fast jag är äldst i skolan (; (eller int e ju jag äldst i skolan, men ni fattar)

På kaffe med Janina och Jessica


Jag o Jeba e helt galna! Janina utsattes för våra galenskaper idag på Waynes. Men hon skämdes int, o de va ju bra. Jag o Jeba skämdes lite, för varandra.

Och F:et i öra har kommi tibax. Härrligt med tinnitus!

wuuuhuuu


NU ÄR DET ÄNTLIGEN ÖVER!!!!!!!

detta skall firas!

Hej!


Nåja, tänkte ta upp mitt bloggande igen då.
Bara tyska kvar, imoron rättare sagt, o sen är hela jäkla studentskittot över! Härligt! På tisdag ska de festas HÅRT!
Jag bara väntar på att jag lämnar in mitt prov till kustodianten, o går sakta men säkert ut ur den där jäkla jumppasalen. AAAAAHHH, SKÖNT! (ja, alla andra har ju upplevt den där känslan redan, fusk!)

Nästa vecka är det påsk. Folk får påsklov. Ja får sommarlov imorgon (:

Igår låg jag och Jeba i bilen o prata mitt i natten. Det var roligt. Klockan var mycket och folk som gick förbi undra säkert vad vi gjorde. Det där lät snuskigt, men de var nog int meningen att vara det.

hata psykka!


Jag hatar psykka!!

Ja, psykkan gick skit. Ja hatar studentskrivningarna. Ja återkommer då ja e på bättre humör!

Alice


Ja ha vari o kolla Alice i underlandet idag med Jeba o Sarah (:


Ja gillar 3D! Skoj att de kommer mer såna filmer! De ska komma en 3D dansfilm :O!

Mia


Min kusin ha starta blogg :)!

hej


Idag är det söndag. Solen skiner. Det är fint väder. Jag skriver som en 5 åring.

1 vecka och 1 dag kvar av detta skrivnings-pinandet. Sen är det över!!!

motivation noll


Bibban som vanligt idag igen. Sedan o kolla hockey, o nu sitter jag här. Fick så sjukt ont i magen  fö några timmar sedan att ja int visste hu ja sku vara. Men de börjar gå om nu då ja fick i mig nåmer. Intresseklubben antecknar. Jag vet. Men min motivation att skriva något intressant ligger på botten just nu.
Jag tog en värktablett, o nu är jag trött.

vad jag har ätiti idag.

Nu är studentskrivningarna över för denhär veckan. Nästa veckas fredag är det psykka som gäller, o sen e de tyska på månda den 29e.


Idag har jag ätit lite gröt, en smoothie och en smörgås o några vindruvor. O ja, lite fenix dricka.
Nu vet ni det! (alla som undra, höh höh)

siiri o rasmus

siiri ser inte så nöjd ut. o jag har nog inget tyranngrepp på henne fast de ser ut så ;)

jävla manboy


Ah! Ja logga in på blogg.se och märkte varför jag inte har fått sovt nå inatt. Jag har tänkt på den där jävla manboy låten hela jävla natten. Argh! Ja kom på de just.
Ja vakna mitt i natten o fick int sömn på 1 jävla timme! fint såhär före skrivningarna.

Manboy


Altså ja vet int va ja ska tycka om denhär. Ibland ser de ut som om han int alls sku anstränga sig för att sjunga, och ibland ser det så tungt ut så man har lust att säga till honom att han ska ta luft någongång.
Fast sen så fastnar den ju i huvudet, vilket är typiskt för sånhäna schalger-låtar, så kanske den ändå e helt bra. Fint me dansare, de gillas!

i-landsproblem


Jag hatar FB chatten. Den blir mittiallt vit. O då ser man int va nån ha skrivit. Argh! vilka i-landsproblem jag har...Men nog är det säkert ett u-landsproblem också, för nog kanske nån har fb i ett u-land?

fortfarande

Jag tycker fortfarande att Salem Al Fakir sku ha borda vinna. Den var skitbra!

Salem


Vi va o kolla melodifestivalen till Malin. Jag tyckte fel låt vann. Salem borde ha vunnit, låten var fast hur cool som helst. Ja o han Erik Saade, för han var så söt.studentskr..vadå?

En grej kan jag inte förstå. Fatta att studentskrivningarna snart är över. Okej, dom har inte börjat ännu men om två veckor för dom flesta och två och en halv för min del så är det som kändes som livets viktigaste prov över. SKÖNT! Nu gäller det bara att prestera bra ifrån sig. Vilket är en helt annan femma.

gammal som gatan

Ja skrev ett onödigt inlägg, jag har nu tagit bort det och hoppas på att ingen såg det.

Vet ni när man börjar känna sig 1 dag äldre. Då man har ryggen i lås och knäna knakar. Det gjorde dom inte i går. Vad skall jag ta mig till?

eclipse

ÄÄÄÄÄÄHHH!!!
Jag vet var jag är den 30e juni. Jo, på bio!

slaskigt slaskigt, var är mina gummistövlar?


Pappa tyckte idag att jag gjorde en "Satu" då jag skyfflade bort lite snöslask från gården. Självklart frågade jag vad han mena. Så han visa. Han tog lite slask på spaden och slängde den sedan 50 cm från sig själv så att den föll som en våt klumpp tillbaka på nästan samma ställe där han tog snöslasket ifrån. Ja, de va ju shysst att han döpte de till en Satu, för jag gjorde det bara en gång, imisstag, o det var helt klart en negativ betoning på hela faderullan. Jag tycker han borde vara glad att jag ens försökte.


lunch


Jag var med Sarah och luncha till Academill idag. Jag kände mig lite malplacerad. Och inte för att jag inte går i skolan eller för att jag troligtvis var yngst av alla, utan för att maten kostade. Det gör den inte i skolan. Så jag hittade en positiv sak med att gå i gymnasiet. Ta vara på gratis-maten gott folk. Men lagra den ändå inte, de kan vara både onyttigt för hälsan och dåligt för skolan.

Sen var jag till Studiehandledaren och prata om min framtid. Alla intressanta skolor i Sverige som handlar om musik har antagningstiden gott ut på i januari. Skit också!

Vem fan slår mig?


Idag gick jag till stan från bibban. Sarah hade fastnat i en snöhög med bilen så hon slapp int o hämta mig, så jag tob bussen, men det var inte det jag skulle berätta. Nå i alla fall gick jag där förbi Ollis och Airaksinen. Jag går förbi en gammal tant, o så mittiallt så slår hon till mig då jag går förbi henne. Nå, ja brydde inte mig för ja tänkte att hon får nu slå mig om hon vill, de sku int få förstöra min underbara promenad till stan med musik i öronen på typ högsta volym. Jag hörde inget! Nå i alla fall, efter några steg så slår hon mig igen. Jag bestämde mig för att denhär gången vända mig om o se vad det var frågan om egentligen. När jag vände mig om såg jag att de nog int heller va den oskyldiga lilla tanten som gick förbi mig som hade slått mig (med slå mena jag röra, ta i osv, int nu hacka om de e nån som tror de ) utan en mörkhyad kort ung man. Ja, han börja förklara nånting på engelska, så jag var tvungen att bortplugga mig från ipoden ett tag. Nåja, allting verkade klarna för honon då jag tog ut hörlurorna. Han börja förklara att han hade ringt mig (vadå ringt tänkte jag först, ja kände ju int jappen), ja tror han mena ropa på mig, o att han trodde jag var nån annan. Han stod nog i alla fall i 10 sekunder o förklara. Nåja, sen sa jag "oh okey" o log, o sen stack han. Han var säkert jätte förbannad på mig till en början när jag inte hade vänt mig om fast han hade ropat på mig! Och jag såg säkert ut som ett stort frågetecken.

Men jag undrar egentligen, vem liknade jag bakifrån? Och vad vad det som likna? Va de mitt hår, min rygg, min röv, mina ben eller var det kanske min gångstil eller mina kläder?

Nåja, int va de nå märkvärdigare än sådär, men lite lustigt var det ju nog.

Malin är äntligen hemma

Fan också. Jag hade skrivet ett inlägg, o sen tog jag imisstag bort den taben. Oh, störande.
Nu har jag ingen lust att skriva nåmer. argh!

Malin är äntligen hemma

Fan också. Jag hade skrivet ett inlägg, o sen tog jag imisstag bort den taben. Oh, störande.
Nu har jag ingen lust att skriva nåmer. argh!

mac och iphone


Sitter och hör på glee's version av don't stop believing.

Jag vill ha en iphone och en mac. Fast detdär med macdatorn är jag inte helt säker. Pappas mac kråtar alltid emellanåt fast den e helt ny, vilket inte mammas dator gör, men pappas mac har andra fina egenskaper.

Nu skiner solen. Och jag ska fotsätta läsa psykkan.

Sarah is back in town

Sarah kommer hem idag !

saknar-dag

Idag är en saknar-dag. Jag saknar titioo, Malin, Maltaflickorna och sommaren.trött tröttare tröttast


Idag har jag läst mer än ja brukar orka läsa, typ 70 sidor. Men nu är jag förbannat trött. Helgen är välkommen!oh, slickepinne sku vara ganska gott!

idag är det fint väder, om man jämför med igår. Och jag har ätit köttbullar som jag lagat själv. Och en smörgås på august. Skall jag fortsätta i inlägget eller i rubriken?


wuppiduu. jå nä, sådär energisk e ja int. förlåt för vilseledningen och dom små bokstäverna.

Ja, så gårdagens snöskottning märks av idag. Int på gården då såklart, de kom ju ny snö ner från himlen hela natten, men i mina muskler. Jag har ont i såna muskler jag inte ens visste man kunde ha ont i. Men träningsvärk är alltid skönt. eller?

Nej nyt pannaan läskit heilumaan, ja tror ja ska fara ut o skotta snö!

att skotta snö har sina dåliga och dåliga sidor.

några saker lärde jag mig när jag var ute o skottade snö.
1. Ha int på dig för mycket kläder, ja, om d int vill drunkna i ditt eget svett liksom.
2. Kasta intes-snö i motvind, för tro det eller ej, men det kommer tillbaka på dig.
och sist men inte minst

3. Skotta int snö när de snöar, de syns ändå int att du sku ha gjort nånting. +-0 typ.
Jag har ont i muskler jag inte visste fanns, o så har jag ont i mina vingmuskler. Altså där vingarna sku sitta om ja sku vara en flygkunnig varelse.

sitta fast med bilen i snön.

Nej nu har jag fått nog! Var får man kontaktuppg. till himlen, för nu ska ja ringa o klaga! Man ser knappt huset för det är så mycket snö. Ja, jag skall i alla fall ut o skotta bort den, men vart vet jag inte.

Sku ti bibban till 10 idag. Int nog med det att jag försov mig lite, nej, vi fastnade i snön med mamma o pappa på gården, så där stod jag o kämpade med att buffa bilen då pappa tryckte på gasen. Jag kan ju tillägga att mamma satt inne i bilen och tittade på.

Jessica M hade stött på samma öde. "Sitter fast i snön me bilen kommer då jag slipper loss >:(" skrev hon till mig. Meddelandet var, trots att jag kände medlidsamhet (finns int det ordet, så hittade jag på det just, så nu finns det) till henne, lite komiskt.

jeba o jess

Va om ja sku ta o bli pilot. Sku int de vara ganska häftigt!
Har spenderat kvällen med Jeba och Jess. Ah, underbart!
Idag gjorde jag nog något så pinsamt då ja sku backa ut ur garaget, men jag kan nog inte dela med mig av det.

pannpizza 5km

Har varit ute o gått med Jessica W 5 km. Det var skönt! Härligt att gå ute i kalla luften, om man har varmt.

Sku vakna halv 9 för att hinna till bibban till 10. 10 före 10 ropar pappa "Satu, sku du nånstans idag". Argh! ja försov mig från bibban. Men jag läste hemma en stund istället.
Sedan for jag på "kaffe" med Marta, och efter det pös jag först till bibban. Jessica W hade orkat sig till bibban så där satt hon och läste aktivt. Sen kom jag o förstörde aktiviteten kanske lite grann. Efter läsandet pös vi till koti pizza och dela på en pannpizza. Gott var det, men nu är även kaloreierna från pizzan bort brända.


RSS 2.0