it came a stone...up in the ass of Timo

Världens bästa och sötaste Malin fyller 19 år idag. Det skall firas. Sen bär det av till Ollis o kolla idol.
Här får ni nånting att skratta åt!


random


sådär såg sminkningen ut i lördags

rasmus e bäst på att ligga konstit!

för några lördagar sedan då ida va i stan :)

typ bästa ja vari på nånsin!

i lördags
de va utgång i lördags...här sko vi leka charlies angels. de gick int så bra...
checka malins laserögon!

måndag


Trots denna ovanligt långa skoldag (från 12:30-16:00) så är jag på bra humör. Vi hade möte från jobbet i morse (steg upp kl 7, OMG!!), vi kommer få en 6 gånger större butik före julen. Yay! Så på fredag ska nytt jobbkontrakt skrivas på :)

Och på tal om julen, den närmar sig med stormsteg, och jag är sååå taggad! Ja väntar på julen. Stämningen överallt är så annorlunda, gladare på nått sätt, trorts att alla springer runt o stressar. Men i alla fall!då vi väntade på metron i brooklyn så märkte vi att nån hade ristat in skitsnygg i en träbänk!! lite tufft sådär. Vi var ju ändå på andra sidan jordklotet!


söndag kväll

ja e trött.

på fredag var vi till ollis o kolla idol.
igår var vi till fone.
o idag har jag bara slöat och varit trött...ja, o vari me Jani o Malin :)

ja orkar nog inte skriva mer än så. låt oss återkomma nån dag då jag har mer på hjärtat.


1 dag kvar

Altså, imoron denhär tiden är jag på Helsingfors-Vanda flygfält o väntar på flyget till Amsterdam! äääääh! Taggad till tusen o nervös till hundra!
Kan inte fatta de!


NU
ska de packas. Jag har plockat fram typ alla kläder jag ska ha med. Alltid för mycket, men sånt är livet. Vädret i New York kmmer vara lite varmare än här, men regnigt några dagar. Men regn förstör int mitt goda humör! :)


2 dagar

Ja kan nog int fatta att jag far om i övermorgon!
Ja ser så fram emot det på samma gång som jag är nervös. Men de ska man väl vara...eller?
Jag vet inte hur länge jag har velat åka ti New York, och nu ska jag påriktit göra det i övermorgon! ÄÄH!! O de bästa e ju att jag får träffa Sarah!

Denna söndag har spenderats i lathetens tecken, iaf en del av den. Den andra delen har jag varit ganska hurtig. Eller Jani har varit hurtig, jag har mest titttat på. Han tvätta nämligen sin bil här på eftermiddagen. Men jag tror han var nöjd över min insats att torka bilen innifrån!
dollar och sånt


Nu e de påriktit. Var och växlade pengar till banken idag. Så nu har jag en knippe me dollar sedlar. De underliga e att dom e alla lika stora. Alla pengar. konstit. Euron blir ju större ju större belopp som står på dem, men dollarsedlarna e alla lika stora. (bara för att upprepa mig själv ännu en gång med att skriva alla är lika stora.)

Har varit hos Jeba o pratar bort några timmar, och sedan hos Malin. Nu ska ja iväg på dans om nån timme, trött som en åsna, men man piggnar väl till efter en stund.

Gjorde finally en ätbar maletköttsås. Ja, den slog ju int Janis, men den blev helt okej. Ja fuska dock lite. Ja krydda me en tacokryddmix påse, men de behöver man ju int nämna!


boys boys boys


6 dagar kvar.

Jag har en underbar sånglärare. Hon är så rolig o trevlig och super duktig. Här gillas det stort!

Nu hör jag på Lady Gaga's boys boys boys, och inväntar min kusin hon ska komma på besök!
Fint!


nedräckningen börjar

Händelserik dag!

Om en vecka smäller de, då bär de av till NEW FUCKING YORK! Ja e såååå taggad! (fast ja e lite rädd för terroristattacker)

Mallans lägenhet

Den var halvfärdig ännu då bilderna togs, men den e jätte kiva :) Kommer bli super då den e helt klar.Utsikten från balkongen e underbar. Man ser havet!

malin lägenhet


Har varit i Malin lägenhet och städat* och nu ska jag iväg på dans. Mallan flyttar idag :) jee


(*Malin och Mia städade, jag titta på (: ooops)

RSS 2.0