Så mycket att göra på så lite tid, äntligen fri!!


jessus... ja har haft så mycket allt möjligt så ja har int hunni vara på datorn. Nu e de lördag och ja e första gången ordentlit på datorn på en vecka. typ.

Ja orkar bara int berätta om dom senaste dagarna..men dom har vari fullproppade med allt från jumppavårfester till 20 års jubileum och läxor...läxor i mängder!

Idag e första dagens jag är totalt fri, utan läxor och projekt. Så himmla skönt. Gick på stan en stund me Malin, fick skoskav. Kom hem o började nästan direkt cykla iväg tillbax ti stan där ja mötte Jessica och senare andra Jessica... vi stötte på Jonathan, Sukka o Caius också så vi satt me dem i Hovrättsparken. Cykla hem på 20 minuter hoppa i duschen och for sedan till stan igen, denhär gången för att höra på gospel med syrran. De e Vasa körfestival så..
De va coolt.. faktist. De hadde en gospelångare från USA och sjöng. Hon var helt sjukt duktig. Men alla vet ju hur stora mörkhyade kvinnor sjunger. Nåja iaf så var det häftit att höra på gospel, faktist första gången jag har hört det live så. Man sku kunna ta den där glädjen som dom  har ti "vanliga" körer också. Verkligen mycket roligare att se på såna som dansar och rör på sig än såna som står stilla.

Imoron blir de kusinträff utan 1/5, men de blir väl skojj i alla fall. 

Ja ska strax o sova. Har inte sovit ut på 1 år nu så de börjar väl bli dags. Jaa..eller jullovet sov jag ju.. så ett halv år då. Ja längtar så till sommarlovet så det är inte klokt. Oh så skönt de kommer att bli.

Nu ska ja o sova. Gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0