Wasa teater spöket sover på dagen!!!!!!!!!!!


Torsdag.

En verkligen fullspäckad dag.
Halv 9 var det vasallen som gällde. Jag, jeba o soffan hade passet från halv 9 till halv 1. Vi drog igenom pjäsen snabbt en gång för att Jontte sko få in ljuset, och han skötte det super bra ikväll på föreställningen. Likaså Ida med ljudet.
Vi sprang runt lite på Wasa Teater, checka pljese, kasta boll. Ja en super rolig förmiddag. Halv 1 kom ljudkillen o visa lite hur ljudet funka o ja, sedan bar de av ti skolan o fixa plancher etc. 
Kl 4 tog vi ett genomdrag igen, med både ljud och ljus första gången, o det gick nog jätte bra.  Sedan stack vi ti hese, satt där o åt, fjantta oss, och jag blev sjukt nervös. Och var sedan nervös tills jag kom in på scenen framför en så gått som fullsatt vasallen. 
Själva föreställningen gick nog bra. Det skulle nog int ha kunna gå så mycke bättre.

Däremot blir man lite störd på att vissa inte kan bete sig. Vår pjäs var nog lite oklar, de håller vi med om, och det kommer vi ändra på till augusti, då vi kanske ska visa den på nån slags teaterfestival här. Men om du tyckte den  va dålig o oklar och du fattade ingenting, så säg nu ändå nånting istället för att bara stå tyst, eller fejka till något påtvingat. 

Vi är i alla fall stolta över vår insats. Det var vår första pjäs vi någonsin gjort, och jag tror inte att ni skulle ha kunna göra den någo bättre.

Eve's och Malin's pjäs gick också bra, den var jätte rolig. Helt annorlunda från våran, så de var helt bra, så går det inte riktit att jämföra dem.

Såhär efteråt känns det helt okej. Det kunde ha kännt bättre. Mest e ja störd på publikens rekation, många förstod den inte, men däremot sådana som var insatta i teater förstod den, så den var väl ganska djup. Man ffick bilda en liten egen uppfattning vad som hände. 

Nåja, imnoron är en nya dag, och jag kommer sakna denhär dagen, för vi har faktist haft helt sjukt roligt! 
Trött som bara den ska ja snart krypa under täcke och läsa lite Eclipse. O nu får alla som inte har läst boken o tänker göra de skrolla lite neråt(till nästa stycke), fö ja måst få berätta till någon va som händer!
OH My, jag vet int vem ja ska tycka mer om, edward eller Jacob. Jacob e ju bara för härlig, och så mycket bättre för bella. O ja vill verkligen int att bella ska bli vampyr. Och ja hoppas innerligt hon int blir de. O att hon o jacob blir tillsammans, fast de l'r ju int hända. Men han kysste ju henne o de va ju så gullit o han bara " I love you bella" O de va så gulligt. Aaw..
nåja, nu fick ja ut de. Tack för den. Fösökte berätta till Jontte o Ida va som händer i den men di ville int lyssna. ;)

Nåja. så hade ja fått ut de. Nä nu ska nog fara o sova. Tackar dock alla gulliga typer som va o titta idag på föreställningen. Det betyder nog massor att de kommer ditt o tittar, fast dom kanske ändå int förstog något. Så tack !!

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Jeba

tack själv världens bästa satu!! :D jag har haft de jätte jätte super kul idag, och alla andra övningar!! <3

och vet du va, nu har vasallen spöket vakna igen! (;

PUSS PUSS

2009-04-16 @ 21:27:30
URL: http://jebajeba.blogg.se/
Postat av: Ida

Ni gjorde det bra ikväll söta människor! Puss på dig och snart börjar nästa projekt! ;) <3

2009-04-16 @ 22:04:37
URL: http://bloggen.fi/ippeli

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0