Multiplikationstabellen och såntdär du vet..


Onsdag.

Man blir verkligen bortkollrad med dagarna på sommarlovet.Men idag är det i alla fall onsdag. Dagens har kanske int börjat sådär jätte bra, men ja har i alla fall hjälpt till lite o städa här hemma. Ska 13.00 ti Wasalandia me Jessica x2. Tjoho ;). Det finns 3 atraktioner som är roliga där enligt Jessica. O jaa, me tanke på att ja vi dit förra året också me Jessica så håller jag väl med. Men vi kommer ha roligt i alla fall!

Igår kväll var jag me Malin Jessica o Mia. Vi va lite ut o körde, o ti strömsö frammåtibax. Vasas finaste strand tycker jag iaf.

Hade grym magknip här för en stund sedan. Jätte hemst.

Rensa mitt skåp igår, och slängde igen bort kläder jag int använder.  Två par byxor blev till short som ja ska pimpa upp me nitar och stuff idag. Tjoho.

Igår slog de mig att jag och Ida verkligen far till Österrike. Ida fatta de för några veckor sedan, jag fatta de igår. O nu e ja så hårt messis. Fick brev också från en Svoli tant och hon skrev de så trvligt de dä breve så ja orkar int vänta tills vi far dit. De kommer bli så sjuttons roligt.


Funderar seriöst på att färga håret rött, fundera först på lika rött som hon i Paramore, men tror int jag vågar, kanske lite mer mot mörkare, men verkligen så de syns att de e rött, vill int ha samma färg som majoriteten..


Kommentarer
Postat av: RobPattz

aa håller med dig det va en person som undra varför jag la upp den men poängen med det hela var ju för folk att fatta att kändisar inte alltid har ett perfekt liv...



Kram

2009-06-03 @ 16:42:30
URL: http://robpattz.blogg.se/
Postat av: Elin Thor

Hej! Jag har startat en ny bloppis där det kommer ut massvis med annonser med kläder under flera veckor nu, det ligger redan flera plagg ute :) Kika in vettja, du kanske hittar någonting du kan fynda? http://elinsbloppis.blogspot.com/ Ha en trevlig kväll! :)

2009-06-04 @ 13:43:30
URL: http://elinsbloppis.blogspot.com/
Postat av: janie

DELÄGARE!! :D JA LOVAR DEHÄ BLIR SÅ BRA! :D Så behöver ja int gå i konkurs ensam, haha ;) Nånää, för de sku ju bli SUCCÉ! :D Nu måst vi bara komma på hur vi ska gå till väga å var vi ska placera den ;)

2009-06-04 @ 14:09:54
URL: http://yae.blogg.se/
Postat av: saandra :))



Hej! :)

Gå gärna in och svara på frågan i min blogg!

Kram

2009-06-04 @ 15:03:55
URL: http://ssandras.webblogg.se/
Postat av: saandra :))

Jo dt är sant:)

2009-06-04 @ 22:13:09
URL: http://ssandras.webblogg.se/
Postat av: janie

www.starbucks.com

hu ska vi göra för att få kontakt me typ högsta chefen? :D

2009-06-05 @ 14:31:19
URL: http://yae.blogg.se/
Postat av: Johanna

ÄLSKA PARAMORE

2009-06-06 @ 17:25:32
URL: http://johannaostman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0