Dagen kunde ha slutat så mycke värre...


Fullspäckad dag.

Började med strandfarande med syrran där också Ida och Sofie hängde med. Denna gång med solskyddsfaktor 20 så att jag nu vberkligen inte skulle bränna mig igen i denna underliga sommarvärme. 30 grader har di ju lovat till söndag. Huh huh, varmt

For iväg till Fångad av en sång klockan 17. Där bland annat Kevin Borg  var. Han är ju nog helt otroligt duktig, inte kan mna ju säga nå annat. Och Matias Kuoppala var ju också lite charmig.
Satt i sommarvärmen och hörde på bra musik samt sjöng med i låtarna...kan de blir bättre?

For iväg tiabax hem och senare iväg till replot för att hälsa på en King Charles spaniel. Hur söt var nu inbte den, 9 veckor gammal och rufsig som bara den.

Påvägen hem kunde de snarare ha gått lite bättre. Vi körde fridfullt på replotvägen då en älg (märk väl, älgar dras till mig!) springer över vägen några hundra meter framför. Pappa tutar lite så att den skall springa bort och bli skrämd...istället springer den tillbaka upp på vägen så pappa får trycka bromsen i botten så att de inte skall stå i morgondagens tidning "Familj död i älgkrock på replotvägen". Tack gode gud för att inget hände. Sku ha kunnat gå riktit riktit illa....
Men älgen klara sig och de gjorde vi också. Aningen chockad är man ju ännu, men tur var hände inget. Men älgen var nog lite dum som kom tibaka upp på vägen och stänkte först springa på oss o sen sprang den brevid bilen en bit på samma gång pappa bromsa in.

Borta bra men hemma bäst, verkligen idag med tanke på kvällen. 

Nu ska jag o Sarah börja snart se på en film. 
Imoron en ny dag med nya möjligheter!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0